torstai 1. huhtikuuta 2010

Se on sitten neljän päivän pääsiäisloma! \o/ Pomo ja työtoverikin ovat varmasti tyytyväisiä, tänään oli taas sellainen sähläyspäivä, kaadoin muunmuassa lorauksen tahranpoistajaa lattialle enkä tietenkään muistanut pyyhkiä sitä heti, paikalle kun saapui asiakas. Pomo oli sitten vähällä liukastua, näytti niin tyytyväiseltä kun tunnustin kaataneeni meidän kallista ainetta lattialle, sitten kun lattia on vielä kaltevakin niin... No, sitä ainetta oli sitten pöytien alla ym. En tiedä auttoiko positiivinen asenteeni "no mutta saadaan nyt puhtaat lattiat!" pomon siivotessa jälkiäni ;3 Työtoveriltakin tuli kommenttia "eiii, mee jo kotiin! xD" siinä vaiheessa kun olin varannut pyykeille koneen numero yksi, mutta tämä halusi välttämättä käyttää konetta numero kaksi, ajattelematta mitään totesin siihen että "ai sää tykkäät enempi kakkosesta". Että joo, nähdään tiistaina <3

Töiden jälkeen suuntasin Sellolle, käytiin Pekan kanssa syömässä terveelliset hampurilaisateriat jonka jälkeen suuntasin kirjastolle. Vihdoinkin siellä oli kirja jota olen tässä jo jonkin aikaa hamuillut; George R. R. Martin: Valtaistuinpeli. Ajattelin taas vaihteeksi lukea fantasiaa edelliset kirjat kun ovat olleet pitkälti romaaneja ja rikosdekkareita; Mary Higgins Clark: Isän tyttö, Leena Lehtolainen: Tappava säde sekä Herbjørg Wassmo: Lasi maitoa, kiitos.

Kävin myös pitkästä aikaa Lidlissä, kulman takana olisi ollut Citymarket ja Prismakin, mutta minua ahdistaa suuret marketit, etenkin ruuhka-aikoihin. Huomenna olisi tarkoitus suunnata Ellan ja Jorin luokse viettämään pitkää perjantaita :) Ajattelin tehdä sellaisia täytettyjä kananmunan puolikkaita, kerran olen syöntyt ja oli todella hyviä. Lauantaillekin olisi alustavasti jo menoa, mutta saapa nähdä jaksaako sitä lähteä minnekään ennakkotehtäviäkin kun pitäisi tehdä. Sunnuntaina sitten anopin ja appiukon luokse syömään, ajattelin tehdä siellä jälkiruoaksi valkosuklaa-passion vaahdolla täytettyjä suklaamunia joita olen kuolannut tässä viimeisen kuukauden ajan.

1 kommentti:

Panda kirjoitti...

Oi kuulostaa hyvältä nuo passionmunat :o~! Saisiko ohjetta ^^?